"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlk denemesinde başaramamış

17 Ekim 2014, Cuma 08:10
Cezaevinde intihar eden Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun hadiseden bir gün önce ailesine sitemde bulunarak "Beni buradan çıkarın" dediği anlaşıldı .

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 sene hapis cezasına mahkum edilen Cem Gariboğlu'nun Silivri beş No'lu cezaevi'ndeki intiharından bir gün önce ailesi ile yapmış olduğu görüşmenin ayrıntıları anlaşıldı .

"YA BİR AFLA ÇIKARIM YA DA..."

Babası Mehmet Nida Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu ile konuşan Cem, ailesine psikolojisinin çok fazla bozulduğunu, buradan mutlaka çıkması gerekmekde olduğunu söylemiş. Cem Garipoğlu ailesine "Buradan ya bir af çıkar çıkarım veya buradan beni başka bir şekilde alırsınız" diyerek kendisinin kaçırılmasını istediği anlaşıldı . Cem Garipoğlu'nun annesine, uzun süredir bir hücrede yanlız başına kaldığını ve psikolojisinin çok fazla bozulduğunu anlattığı, kendisinin bir şekilde cezaevinden çıkartılması gerekmekde olduğunu söylediği öğrenildi.

ARTIK KİMSE BENİ ÖNEMSEMİYOR

Oğlunu sakinleştirmeye çalışan Tülay Makbule Garipoğlu ise oğluna "Bunun imkansız olduğunu yapabilecekleri hiçbir şeyin bulunmadığı " anlatmaya çalışmış. Böylece sinirlenen Cem Garipoğlu'nun görüş sırasında bağırarak ailesi ile tartıştığı ve 'Kimse artık beni önemsemiyor" diyerek zaman bitmeden gardiyanlara seslenerek koğuşuna gitmek niyetinde olduğunu söylediği öğrenildi. Yetkililer tarafından görüşmenin içeriği sorulan Garipoğlu Ailesi, Cem'in cezaevinden bir şekilde çıkmak niyetinde olduğunu söylediği öğrenildi.

GARDİYANLARI İÇERİ ALMADI

Koğuşuna girdikten bir zaman akabinde bir gürültü gelmesi üzerine gardiyanlar kapıya vurarak Cem'i kontrol etti. Mazgalı açmadan içeriden seslenen Garipoğlu'nun bir müddet akabinde "Üstümü değiştiriyordum, masaya çarptım bir şey yok"dediği öğrenildi. Bu olay Cem Garipoğlu'nun ilk intihar denemesinde muvaffakiyetsiz olduğu şüphesini doğurdu. Koğuşu en son 02:00'de kontrol eden gardiyanlar Sabah saatlerinde ise Cem Garipoğlu'nun cesediyle karşılaştı.

HİÇ KONUŞMADI

Ailesi ile yapmış olduğu görüşmenin peşinden koğuşuna götürülen Garipoğlu'nun bir hayli sinirli olduğu ve hiç konuşmadığı öğrenildi. Gardiyanların sorusu üzerine Cem, "Bizimkilerle tartıştık" yanıtı verdi.

 

Okunma Sayısı: 1443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı