"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu, mal varlığını açıkladı

25 Haziran 2019, Salı 17:47
23 Haziran’da yapılan yenileme seçiminde resmî olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisi ve eşi Dilek İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlığına ilişkin bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde tapu değeri 302 bin ve 71 bin lira olan iki dükkânı, 120 bin ve 26 bin liralık iki arsası, 911 bin liralık meskeni, Büyükçekmece’de 248 bin liralık dükkânı, Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Bigalı Köyü’nde 30 bin liralık evi ve 15 bin liralık damı, Balıkesir’in Edremit ilçesinde 256 bin, 313 bin, 165 bin ve 772 bin liralık dört arsası, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 210 bin liralık arsa olmak üzere toplamda  İmamoğlu çiftinin, tapu değeri 4 milyon 841 bin lira olan gayrimenkulü, banka hesaplarında 1 milyon 397 bin 869 lirası, 841 bin liralık pırlanta set-muhtelif altını bulunuyor.

AA

Etiketler: imamoğlu
Okunma Sayısı: 1065
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı