"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu'ndan görevden alınan belediye başkanları ile ilgili açıklama

19 Ağustos 2019, Pazartesi 10:29
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları İçişleri Bakanlığı tarafından görevlerinden uzaklaştırılmasıyla ilgili “Demokrasiyle ve demokratik teamüllerle izah edilemez. Milletin iradesini yok saymak kabul edilemez” dedi.

Twitter üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, “31 Mart Yerel Seçimlerinde milletin oylarıyla seçilmiş Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanması demokrasiyle ve demokratik teamüllerle izah edilemez. Milletin iradesini yok saymak kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

 

Okunma Sayısı: 4064
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet Cinali

    20.8.2019 09:23:31

    Bunlar demokrasi treninden çoktaaan indiler. Demokrasiyi geçtik, krallığın bile kendine has kuralları vardır. Bunların kuralı iki dudak arasından çıkacak cümledir. O cümlenin nasıl kurulacağı da zuhurata bağlıdır!....

  • Necati

    19.8.2019 12:33:54

    Demokrasiye hep birlikte sahip çıkmak sorundayız. Girdikçe daha fazla istibdat ve keyfiliğin arttığı bir dönemde her türlü müsbet yollar denenmeli. Milleti tahrik eden bu tür oldu bittilere karşı provokasyonlara gelmeden hukuki tepkiler sonuna kadar gösterilmelidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı