"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da E-5'i trafiğe kapattılar!

02 Mart 2016, Çarşamba 11:17
İstanbul Kartal’da eylem yapan servis minibüsçüleri, E-5’i çift yönlü trafiğe kapattı.

Araçlarına plaka tahdidi isteyen yüzlerce servisçi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kartal'daki Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü önünde toplanıp D-100 karayolunu trafiğe kapattı. Sabah saatlerinden itibaren Kartal Cevizli D-100 yan yola araçlarını çeken servisçiler önce hastaneler bölgesinde yer alan yan yolu kapattı.

ÖNCE YAN YOL SONRA D100'Ü KAPATTILAR

Ellerinde kırmızı kart taşıyan ve oturma eylemi yapan kalabalık saat 11:00'de slogan atarak D-100 Karayolu'na çıktı. Kalabalığa polis engel olamadı. Servisçiler yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

ÇEVİK KUVVET KALKANLARLA MÜDAHALE ETTİ

Yaklaşık yarım saat boyunca D-100 Karayolu her iki yönden de tamamen kapandı. Çevik kuvvet polisi bir süre sonra gruba kalkanlarla müdahale etti. Polisle servisçiler arasında itiş kakış yaşandı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Eylem sebebiyle yolda kalan vatandaşlar da servisçilere tepki gösterdi. Eylemci servisçilerle yolda kalan sürücüler arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Dakikalar boyunca duran trafikte ne olduğunu anlamaya çalışan vatandaşlar araçlar indi. Sürücüler D100 karayolunda ne olduğunu anlamaya çalıştı. Hasta torununu hastaneye götüremediğini söyleyen bir vatandaş eyleme büyük tepki gösterdi. Ambulanslar da duran trafikte ilerlemekte zorlandı. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmekte olançok sayıda kişi uçaklarını kaçırdı. Yaklaşım yarım saat sonra trafik açıldı ama oluşan uzun araç konvoylarının ilerlemesi ve yolun tamamen açılması saat 12:00'yi geçti.

Etiketler: kartal, e-5, trafik
Okunma Sayısı: 1416
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı