"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamuda liyakat yok oldu

14 Ağustos 2020, Cuma
CHP Niğde Milletvekili Gürer, “Kamuda liyakate dayalı bir sistem oluşturulacak mı?” diye sordu. Çalışma Bakanı Bakan Selçuk, “Ülkemizin kültürel yapısına uygun bir sistem oluşturulması hedefleniyor” diye cevaplandırdı.

LİYAKAT MEVZUATTA KALDI 

Gürer’in önergesini yanıtlayan Bakan Selçuk, kamu personel sisteminde liyakat ilkesinin mevzuat hükümleriyle belirlendiğini ifade etti. Kamu personel sisteminde değişiklik yapılacağının sinyallerini de verdi.

Selçuk, kamu personel sisteminin günün değişen ve gelişen şartlarına uygun olacak şekilde yeniden dizayn edileceğini belirten Selçuk, “Sistemin aksayan yönlerinin geliştirilmesi amacıyla ülkemizin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısına uygun bir kamu personel sisteminin oluşturulması hususunda Bakanlığımızca düzenli periyodlarla değerlendirmeler yapılmaktadır” dedi.

Ankara - Ahmet Terzi 

Okunma Sayısı: 3065
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı