"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamyonlar kışla kapılarından çekiliyor

05 Ağustos 2016, Cuma 11:56
15 Temmuz gecesi darbe girişiminin ardından başlayan Belediyelere ait iş makinası, itfaiye aracı ve kamyonların kışla kapısı nöbeti sona erdi.

İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından askeri birliklerin ve lojmanların önüne tedbir amaçlı konulan belediyeye ait kamyon, itfaiye ve iş araçları birliklerin önünden çekildi. Araçlar, askeri birlik ve lojmanlara yakın noktalarda bekleyişe devam ediyor.

Darbe girişimimin yaşandığı 15 Temmuz’dan itibaren, tanklar ve askeri araçların çıkışını engellemek amacıyla askeri birlik ve lojmanların önüne bırakılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamyon, iş makinesi ve itfaiye araçları geri çekildi. Gece yarısından sonra verilen talimatla askeri birlik ve lojmanların önünden ayrılan araçlar, yakın noktalarda bekleyişe devam ediyor.

DHA

Etiketler: kamyon, kışla
Okunma Sayısı: 2630
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı