"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK ile kapatılan okullarda görev yapan öğretmeler hakkında gözaltı kararı

21 Şubat 2018, Çarşamba 09:51
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Gülen Hareketi soruşturması kapsamında, KHK ile kapatılan Gülen Hareketine ait okullarda görev yapan 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülen Hareketine ait okullarda çalıştıkları belirlenen 28'i ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı aldı.

Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri koordinasyonunda, şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 13 ilde operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan 19 şüphelinin emniyete götürüldüğü, adreslerinde bulunamayan 28 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

AA

Etiketler: ankara, khk, gözaltı, operasyon
Okunma Sayısı: 9170
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı