"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK’lı babanın oğlu intihar etti

17 Ocak 2022, Pazartesi
Babası Nurettin Odabaşı 4 yıldır FETÖ soruşturmaları kapsamından cezaevinde olan 16 yaşındaki Bahadır Odabaşı, gece saatlerinde evden ayrılarak intihar etti.

Diyarbakır’da yayın yapan Tigris Haber internet sitesinin haberine göre, 16 yaşındaki Bahadır Odabaşı’nın öğretmen olan babası 4 yıl önce Gülen cemaati mensubu olduğu gerekçesiyle kamudaki görevinden ihraç edildi. Daha sonra hakkında açılan dâvâ kapsamında tutuklandı.

Elazığ Cezaevi’ndeki babasının durumunu atlatamayan Bahadır Odabaşı, dün gece “dışarı çıkıyorum” diye evden ayrıldı. Sabaha kadar haber alınamayan 16 yaşındaki Bahadır Odabaşı’nın, sabah saatlerinde apartman boşluğunda cenazesi bulundu. Sitenin kamera kayıtlarına göre, Bahadır Odabaşı, evden çıkmadı, “evden çıkıyorum” dediği saatlerde yaşadığı apartmanın 10’uncu katından apartman boşluğuna atlayarak intihar etti. Bahadır Odabaşı’nın cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5093
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Nabi

    17.1.2022 22:33:21

    Süfyanizm ile birlikte ortaklaşa 15 Temmuz ları becerenler ve yıllardır güzel dinimizi menhus siyasetlerine alet edenler ve etmeğe devam edenleri mutlak adil olan Rabbimize onun Adl ismine havale ediyoruz.Üstadımızın eski Ankara valisine dediği gibi bizde bu münafıkane siyaseti şiddetle reddeder bu zulmü yapanlarda başlarınızdan bulun diyoruz. Bu Bahadır kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.Ailesinede Sabr -ı Cemiller diliyorum.

  • Zehra

    17.1.2022 22:25:53

    Eyyy büyükler! Yaşanmaz bir dünya bıraktınız. Hesabını Allah sorsun...

  • UMUT AKKURT

    17.1.2022 15:48:49

    Sebep olanları ve onları destekleyenleri Allah kahru perişan etsin inş

  • Hüseyin İlhan

    17.1.2022 12:42:20

    Ah ah be evlatlar .Yüreklerimizi dağlıyorsunuz.Rabbim taksiratınızı affetsin.Rabbim ailenize felah versin.Rabbim sizlere bunları yaşatanalrın cezasını tez versin.Rabbimden niyazım şudurki din adına diyerek siyaset yapan ve camilerimizi necis siyasetine alet edip dindarlar arasında bölücülük yaprak kardeşleri hasım eden bu iblisvari dini-darları tez ülkemden,dünyadan defetsin.

  • S.topuz

    17.1.2022 12:39:54

    Gencecik Vatan evlatları Bahadır ve Enes gibi vefat eden,veya etmek zorunda kalan insanlarımıza Allah c.c 'dan rahmet ve merhamet etmesini niyaz ediyorum. Aile ve arkadaşlarına sabr- ı cemil temenni ederim. Allah' dan her türlü Zulüm,haksızlık ve hukuksuzluğun bir an evvel son bulması,mesul olanların islahı, islahı mümkün olmayanların da kahru perişan olmasını arzu ve istirham ediyorum! Amiiin.

  • erhan

    17.1.2022 11:12:39

    sebep olanlar, kebap olur İnşallah.

  • Erdem MASTAR

    17.1.2022 10:05:24

    Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun zalimler için yaşasın cehennem

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı