"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK’lı vekillerin özgeçmişi oraya sığmadı

20 Kasım 2018, Salı 17:55
İhraç edilen milletvekillerinin TBMM Albümü için verdiği özgeçmişlerde “KHK ile ihraç edildi” ifadelerini çıkaran Meclis’ten açıklama geldi.

Meclis Başkanvekili Mustafa Şentop, “Albüm bütünlüğü, yeknesaklık ve fiziki imkansızlığa” dikkat çekti, bu nedenlerle önergede yer alan “KHK ile ihraç edildi” ifadesinin özgeçmişe konulamadığını söyledi. KHK ile ihraç edilen milletvekillerinin özgeçmişleri Meclis’in resmî internet sitesinde de yer alıyor. İlk yayınlanan özgeçmişlerde ihraç edilen milletvekillerinin özgeçmişlerinde “KHK ile ihraç edildi” ifadeleri yer aldı ancak bu ifadeler internet sayfasında fiziki bir yer sorunu olmamasına karşın bir süre sonra kaldırıldı. Şentop internet sitesindeki bu değişiklik içinse açıklama yapmadı.

Etiketler: tbmm, milletvekili, khk, ihraç
Okunma Sayısı: 12859
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı