"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kimse Yok Mu Derneği'ndeki hard disklere el konuldu

14 Ocak 2016, Perşembe 18:55
Adana'da düzenlenen operasyonda "Kimse Yok Mu" derneğinde yapılan aramalarda bazı evraklara ve bilgisayarların harddisklerine el konuldu.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün kentte başlatılan operasyon kapsamında, "Kimse Yok Mu" derneğinde arama yaptı.

Aramalarda el konulan evraklar ve bilgisayarların harddiskleri, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kent merkezinde daha önce başlatılan operasyonda 30 ayrı adrese baskın düzenlenmiş, eski Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Z.A, eski Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı M.Ç, eski Genel Sekreter Yardımcısı F.Y. ve mevcut Fen İşleri Daire Başkanı R.B, eski Adana Ticaret Borsası Başkanı M.Ç. ve Burç Okulları Genel Müdürü S.S'nin de aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Etiketler: adana, kimse yok mu
Okunma Sayısı: 1330
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    14.1.2016 19:47:12

    Şu takibat ve soruşturmalar 17-25 YOLSUZLUK,HAYASIZLIK ifşaatlarından önce yapılsa idi mana ve ciddiyeti olurdu.Şimdi idarenin siyasi baskısıyla olan bir operasyon olarak düşünüyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı