"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KPSS sorularını sızdırdığı iddia edilen öğretmen Kırşehir'de yakalandı

05 Temmuz 2018, Perşembe 15:41
KPSS sorularının sızdırılması davasında hakkında yakalama kararı verilen eski öğretmen, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalanıp tutuklandı.

2010'daki Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılmasına ilişkin Ankara'da açılan davada hakkında yakalama kararı verilen eski öğretmen, Kırşehir'de yakalanıp tutuklandı.

Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaman ilçesindeki kontrol noktasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araçta bulunan E.G'nin GBT sorgusunu yapan ekipler, şüphelinin KHK ile meslekten ihraç edilen öğretmen olduğunu ve hakkında 2010 yılındaki KPSS sorularının sızdırılması davası nedeniyle Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince yakalama kararı verildiğini belirledi.

Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından Kaman Adliyesine sevk edildi.

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesiyle SEGBİS üzerinden bağlantı kurularak ifadesi alınan E.G, "resmi belgede sahtecilik, kamu kurumları zararına dolandırıcılık ve örgüt üyeliği" suçlarından tutuklandı.

 

AA

Etiketler: KPSS, soru, Kırşehir, Ankara
Okunma Sayısı: 2470
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı