"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kudüs İttihadı

21 Ocak 2018, Pazar 21:00
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsanî Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “İslâm dünyasında mezhep, meşrep farklılığı vardır. Farklılıklar vardır. Etnik çatışmalar vardır. Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı, Çerkez’i, ama bütün Müslümanların birleştiği tek bir konu vardır. O da Kudüs’tür, Mescid-i Aksa’dır. Her Müslüman sadece bu konuda birleşir.” dedi.

Yıldırım, siyonizmin Kudüs’ü yönettiği için dünyada Müslümanların ayağa kalkmaması, dirilmemesi, vahdetin oluşmaması için sadece Filistin’de değil dünyanın her yerindeki Müslümanlara karşı zulmettiğini belirtti. Yıldırım, Doğu Türkistan, Filistin, Yemen, Arakan, Irak ve Suriye gibi dünyanın birçok yerinde Müslümanların öldürüldüğünü dile getirerek, “Şu anda Suriye’de 150 ülkenin askeri savaşıyor. Düşünebiliyor musunuz? Kadın ve çocukların üzerine bomba yağdırıyorlar. Dünyadaki bütün savaşları sayın, istisnasız tek bir ortak noktası var. Ölen taraf hep Müslüman“ diye konuştu. Yıldırım, “Biz asla İsrail’i kabul etmiyoruz’ der. Bunun dışında bütün Müslümanlar bazı liderlerin ihaneti hariç ‘Kudüs Müslümanların’ der ve Müslümandan başkasını da kabul etmez”  ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler: kudüs
Okunma Sayısı: 878
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı