"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurban derilerine ne oldu?

16 Şubat 2020, Pazar
Kızılay yönetimi, Denetim Kurulu’nun rapor hazırlamak üzere istediği, kurbanların akıbeti personel ve bina kiralamaya ilişkin sorularını cevaplamadı.

Sözcü Gazetesi’nde yayınlanan haberde Kızılay Denetleme Kurulu’nun kurum içi yaptığı tesbitlere dair iddialar yer aldı. Habere göre Kızılay yönetimi, Denetim Kurulu’nun rapor hazırlamak üzere istediği, kurbanların akıbeti personel ve bina kiralamaya ilişkin sorularını cevaplamadı. Hazırlanan rapor işleme konulmadı. Raporda inceleme yapan heyetin talep ettiği belgelerin verilmediği kaydedildi.

Yönetim tarafından işleme konulmayan raporun, eski yöneticiler tarafından yapılan suç duyurusunda da yer aldığı bildirildi. 7 Nisan’da yapılan Genel Kurul’dan önce hazırlanan 4 Nisan 2019 tarihli raporda şu ifadeler yer aldı: “2018’deki kurban kesim kampanyamızın yurtiçi ve yurtdışı kurban hisselerinin nerede, ne zaman kesildiğiyle ilgili olan dosyayı incelemek istediğimizde, dosyanın halen kapanmadığı, kesilen kurban etlerinin halen kavurma yapılmadığı ve dağıtımının sağlanmadığı öğrenilmiş olup bu tarihe kadar konu ile ilgili yönetim kararı ve belgeler iletilmediği için inceleme yapılamamıştır.”

Etiketler: kurban derisi, Kızılay
Okunma Sayısı: 2632
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    16.2.2020 09:13:26

    Denetim yapılamadığı inşaallah gerçek değildir.Zira ecdadın emaneti olan yetime,afetzedeye uzanan el olan Kızılay bu iddiaların gerçek olmamasıyla milletimiz rahatlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı