"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

NATO ve İngiltere'den 'Suriye'deki operasyon sona ersin' çağrısı

15 Ekim 2019, Salı 19:29
İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarını sona erdirmesi gerektiği açıklamasında bulundu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bugün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin olarak İngiliz hükümet sözcüsü tarafından yapılan açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na da değinildi.

"İngiltere Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri Suriye'nin kuzeyindeki durumdan duydukları endişeyi dile getirdi" denen açıklama, şöyle devam etti:

"İki lider de Türkiye'nin NATO üyesi olduğunun ve Suriyeli mültecilerde oynadıkları rolün önemini vurguladı. İkisi de Türkiye'nin operasyonu durdurulması gerektiği konusunda hemfikir."

Okunma Sayısı: 1459
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı