"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'OHAL'in hükümete verdiği yetkileri görünce tüyleriniz diken diken oluyor'

23 Temmuz 2016, Cumartesi 17:23
OHAL'in ilk kanun hükmünde kararnamesi sabaha karşı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlk değerlendirme Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den geldi. CNN TÜRK ekranlarında Hakan Çelik'in konuğu olan Canikli, OHAL süresinin uzatılmayacağını söyledi.

"OHAL ilan edildikten sonra hükümete çok büyük yetkiler veren bir kanun. Açıp baktığınızda okudukça tüyleriniz diken diken oluyor" diyen Canikli, "Vatandaşta haklı olarak ve ya kamuoyuda haklı olarak onu okudukça acaba hükümet aldığı bu yetkileri kullanır mı? Diye soru işareti geliyor. Bu da son derece doğal bir hassasiyettir. Onu da saygıyla karşılıyoruz. Biz onların hiçbir tanesini kullanmayacağız" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 5087
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • serkan

    23.7.2016 18:47:03

    Hep zaten mış gibi yapılıyor.Bir şey yok deniyor olmayacak deniyor.Ama bakıyorsun hemen arkasından uygulamaya konmuş.yaptıklarınız yapacakalarınızın garantisidir

  • Süleyman Yaprak

    23.7.2016 17:44:15

    2004 MGK kararları için de "bunlar bizim için hükümsüzdür, bir imzadan ibarettir" denilmişti! Fakat şu anda o MGK kararlarının gereğini icra ediyorlar. Elbette OHAL neyi gerektiriyorsa onu da hayata geçireceklerdir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı