"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı' kampanyasına Orgeneral de katıldı

11 Nisan 2015, Cumartesi 12:20
Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli sığınmacı çocuklar için hayata geçirdiği "Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" kampanyasına, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak da katkı verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Çolak, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından "Mirasınız Kitap Olsun" temalı kitap toplama kampanyası kumbarasına kitap bırakan Çolak, beraberinde getirdiği oyuncakları "Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" kampanyası için hazırlanan "Oyuncak Kumbarası"na attı.

Türkmen de katkılarından dolayı Orgeneral Çolak'a teşekkür etti.

Vatandaşlar da Üsküdar'daki meydanlara, alışveriş merkezlerine, sitelere, derneklere, okullara yerleştirilen kumbaralara ilgi gösteriyor. Sosyal İşler ve Yardım Müdürlüğü ekipleri dolan kumbaralardaki oyuncakları depolarda topluyor ve boşaltılan kumbaraları tekrar yerlerine yerleştiriyor.

Kumbaralarda toplanan oyuncaklar, 23 Nisan'da tırlarla Şanlıurfa'ya götürülecek. Üsküdar'da yaşayan bir grup öğrenci de Şanlıurfa'ya giderek, Suriyeli arkadaşlarına oyuncak dağıtacak.

AA

Okunma Sayısı: 1237
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı