"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı

04 Aralık 2015, Cuma 15:23
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde polis ve jandarmanın terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Viranşehir'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H’ye üye olup faaliyet gösterdikleri, terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları ileri sürülen kişilere yönelik bu sabah polis ve jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenledi. 12 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda Aziz K., Mevlüt E., Nedim E., Mustafa T., Aziz E., Ahmet E., Ramazan E., Ramazan S., Halil K., Mahmut D., Hacı C., Mahmut S., Nusret B., Mehmet K. ve Mahmut T. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel dokümana da el konuldu. 

DHA

Okunma Sayısı: 1163
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı