"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Putin yine gözdağı verdi

17 Aralık 2015, Perşembe 12:41
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin geleneksel yılsonu basın toplantısında Türkiye Rusya arasında yaşanan krize değindi. Putin düşürülen Rus uçağı için "bu düşmanca bir tutum" ifadesini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gündeminde yine Türkiye var. "Türkiye'nin neden uçağımızı düşürdüğünü anlamadık. Bu düşmanca bir tutum" diyen Putin, "Bizimle irtibata geçmelerini beklerdik ama onlar NATO'yu kalkan olarak kullanmayı tercih ettiler." ifadelerini kullandı. 

Ayrıca Putin, "Türkiye'deki mevcut yönetimle anlaşmaya varmak zor olacak gibi görünüyor. İlişkilerin onarılması konusunda umut görmüyorum" dedi.

TÜRKİYE'YE GÖZDAĞI

Türkiye'ye gözdağı veren Putin, "Türkiye uçağımızı düşürdükten sonra oradan (Suriye'den) çekileceğimizi mi düşündü? Rusya öyle bir ülke değil. Suriye'deki varlığımızı güçlendirdik. Suriye'de artık S-400 hava savunma sistemlerimiz var. Türkiye eskiden Suriye'nin hava sahasını sürekli olarak ihlal ediyordu. İsterse, buyursun şimdi de etsin." dedi.

Etiketler: putin, gözdağı, rusya
Okunma Sayısı: 1888
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı