"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saadet Partisi Esenyurt Adayı Kara: Kapımızı herkese ve her zaman açık tutacağız

28 Mart 2019, Perşembe 17:24
Saadet Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, “Kapımızı herkese ve her zaman açık tutacağız” dedi.

Saadet Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hasan Kara, yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi olarak, hiçbir zaman mücadeleden geri durmayacaklarını belirten Kara, geçtiğimiz 30 sene içerisinde Esenyurt’u hem CHP hem de AKP anlayışlarının yönettiğini ve bu yönetimlerin Esenyurt’u bir sorunlar yumağı haline getirdiğini ifade etti.

Kara, “Biz Esenyurt’ta yeni bir anlayışa ihtiyaç olduğunu ifade ediyoruz. Bu anlayış da Milli Görüş’tür. Sokaklarda gördüğümüz de halkımızın 31 Mart’ta tercihini bizden yana kullanacağıdır. Biz belediyeyi kazandığımızda israf etmeyeceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Kimseye haksız rant sağlamayacağız. İşi yandaşa değil ehline vereceğiz. Kapımızı her zaman ve herkese açık tutacağız” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 2154
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı