"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sadece ocak ayında 184 işçi yaralandı

28 Şubat 2016, Pazar 11:37
Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) bağlı maden ocaklarıyla yer üstündeki iş yerlerinde bu yılın ocak ayında meydana gelen iş kazalarında 184 işçi yaralandı.

Kuruma bağlı müessese müdürlüklerinden Kozlu, Karadon, Üzülmez, Amasra ve Armutçuk'taki maden ocaklarıyla yer üstündeki iş yerlerinde çeşitli iş kazaları meydana geldi. 

Yer üstünde bin 803, yer altında 7 bin 96 olmak üzere 8 bin 899 işçinin yanı sıra kadrolu ve sözleşmeli olmak üzere bin 699 memurun çalıştığı kurumda, ocak ayında Kozlu'da 57, Karadon'da 43, Üzülmez'de 56, Amasra'da 12, Armutçuk'ta 15 ve genel müdürlükte 1 olmak üzere 184 işçi yaralandı.

AA

Etiketler: ttk, madenci, iş kazası, maden
Okunma Sayısı: 1292
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı