"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim savaş değil

21 Nisan 2018, Cumartesi 01:58
24 HAZİRAN’DA YAPILACAK ERKEN GENEL SEÇİMLERİ “KURTULUŞ SAVAŞININ SON HAMLESİ”NE BENZETEN CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI YİĞİT BULUT TEPKİ ÇEKTİ.

24 Haziran 2018’in erken seçim tarihi olarak açıklanmasının ardından, AKP yanlısı medyada yazılar kaleme alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanları, kararı ‘bayram,’ ‘hedefine ulaşan ok’ olarak yorumlarken, en sıra dışı yorumlardan biri bir başka danışman Yiğit Bulut’tan geldi. Büyük bölümünü büyük harfle kaleme aldığı yazısında Bulut, seçimleri, ‘Kurtuluş Savaşı’nın son halkası’ olarak nitelendirdi. Ahval’in haberine göre, Erdoğan’ın seçilmesinden neredeyse tamamen emin bir tonda yazılan yazıda, Bulut, seçimin tarihi bir seçim olmasının çok ötesinde bir anlam taşıdığını savundu.

Seçimleri kavganın son tarihi olarak niteledi

Bulut, Kurtuluş Savaşı temalı yazısında şu satırlara yer verdi: “Sevgili dostlarım, Kurtuluş Savaşımız, son 200 yılda emperyalizm ve uzantılarına karşı verdiğimiz ve 2003 sonrasında kaldığımız yerden devam ederek, son hamleye doğru ilerlediğimiz mücadelenin adıdır! ve sistem değişikliği ile taçlandıracağımız bu mücadelenin en önemli son hamlesinin halk tarafından-bizler tarafından yapılacağı günün adıdır “24 Haziran”! kimlere karşı mı yol alacağız, son virajı döneceğiz? yabancı ülkelerin gizli servisleri ile iç içe girmiş terör örgütlerine ve onların “siyasi parti gibi” görünen bazı uzantılarına karşı! FETÖ terör örgütü ve yabancı gizli servislerin ortaklığında zorlama ile kurdurulan siyasi oluşumlar-ittifaklar ve zorlama adaylarına karşı! emperyalistlere karşı!” seçimleri bir ‘savaş’ gibi gören bulut, bu ‘savaş’ın yürütüleceği odakları saymaya devam ettiği yazısında, seçimleri ‘bu coğrafyadaki kavgada son ve tarihi adım’ olarak nitelendirdi.

Okunma Sayısı: 3686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    21.4.2018 09:57:24

    Yiğit Bulut, safını değiştirip AKP'li olduğundan beri Erdoğan ve AKP kurmaylarının hoşuna gidenleri yazıyor. İnşaallah umduğu ve güvendiği dağlara kar yağacaktır. Gerçi farketmez, vicdanını özgün düşüncesi ve kanaati dışında kullananlar yeni bir liman bulmakta gecikmeyecektir.

  • g@L!p

    21.4.2018 08:17:17

    Bu benzetme Kendisi gibilerin ölüm kalım savaşı olacak ta ondandır bu benzetme !!! Bu insanlar sadece ve sadece kendi emel ve iktidarlarının devamı uğruna bu ayrıştırıcı ve kışkırtıcı dille ülkenin kardeşliğine bomba koyuyorlar. Ama Allah'ın izni ve inayetiyle, Yeni Asya gibi bayraktarlar oldukça kardeşliğimizi bozamayacaklar.

  • Erhan

    21.4.2018 05:38:46

    Karşı oy verecek olanlar da bu halktan. Halkın yarısından fazlasına, düşmanmış gibi, savaş açan anlayış nasıl bir anlayıştır?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı