"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Skandallar bitmiyor

11 Eylül 2018, Salı 17:40
İnşaatındaki göçüklerle, göçmen kuşların rotası üzerinde olması ve açıldığında muhtemel ulaşım zorluğu tartışmaları ile gündemden düşmeyen üçüncü havalimanı ile ilgili birbirinden ilginç iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Murat İde, eski bir siyasetçinin, havalimanı-köprü-otoyol inşaatlarıyla değerini katladığı devasa arazisine yeni bir şehir kurulma hazırlığı yapıldığını, bu nedenle de o siyasetçinin referandumda iktidarın yanında poz verdiğini iddia etti.

İddialarını sürdüren İde, muhalefet partisinin genel başkan yardımcısının, havalimanındaki bütün bu işlerin taşeron firması olduğunu yazdı. “Üç liralık işlerin 10 liraya yaptırılarak, havuduyla götürülüyor” yorumunu yapan İde, yeni havalimanının yapıldığı bölge için, bütün uzmanların, rüzgâr ve kuşların göç yolu gibi, havacılık için iki hayati konuda ciddî risk uyarısında bulunmalarına rağmen özellikle o bölgenin seçildiğini hatırlattı. 

Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesinin kazananı belli oldu

150 otobüsle 18 hat üzerinden sefer yapılacak: İşte ücretler...

Okunma Sayısı: 1617
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı