"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Standımıza bekliyoruz

06 Mart 2015, Cuma 12:00
Türkiye neşriyatının kilometre taşlarından Yeni Asya Neşriyat, İstanbul Yeşilköy’de 2. kez düzenlenen CNR Kitap Fuarı’ndaki yerini aldı.

“Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı” temasıyla Yeşilköy’deki CNR EXPO’da açılan fuar sebebiyle düzenlenen tören, Babil Türk Müziği Topluluğu’nun seslendirdiği, “Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı” türküsüyle başladı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, dünyanın 12. büyük kitap piyasasına sahip olduğunu söyledi.

Turşucu, “Geçtiğimiz yıl 50 bin 752 Uluslararası Standart Kitap Numarası (ISBN) verdik. Kişi başına düşen ISBN sayısı bakımından dünyanın 11. büyük ülkesiyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Fuar standında en çok ilgi gören neşriyatımızdan biri de bu sene yayın hayatındaki 35. yılına giren Can Kardeş dergisiydi.

Yeni Asya Neşriyat çocuk-genç-yaşlı bütün okurlarını bekliyor

Risale-i Nur Külliyatı başta olmak üzere Yeni Asya Neşriyat damgalı bütün kitapların yanı sıra Genç Yorum, Can Kardeş, Bizim Aile ve Köprü dergileriyle de standını süsleyen Yeni Asya Neşriyat fuar boyunca birbirinden değerli yazarlarının imza günlerine ev sahipliği yapacak. Yeni Asya Neşriyat standı, 5. Hol B standında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

İmza Günleri ve paneller

7 Mart Cumartesi günü saat 12.00-16.00 saatleri arasında İslâm Yaşar birbirinden kıymetli eserlerini okurlarıyla buluşturacak. Aynı gün saat 14.00-17.00 saatleri arasında İsmail Tezer okurlarıyla sohbet edecek. Ayrıca aynı saatte Ressam Hayreddin Ekmen “Peygamberimizin Hayatı” çizgi romanını imzalayıp minik okurlarıyla biraraya gelecek. 

Çizgileri ile gündemi nokta atışı yapan karikatüristimiz İbrahim Özdabak, 8 Mart Pazar günü 15.00-17.00 saatleri arasında karikatürlerini imzalayarak okurlarımızla sohbet edecek. Aynı gün ve saatte  gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz ve Bizim Aile dergisi Genel Yayın Koordinatörü Yasemin Güleçyüz de okurlarıyla buluşup sohbet edecek.”

Ekrem ÖZDEN / İstanbul
@EkremOzden86

Fotoğraflar: Erhan AKKAYA / Yeni Asya

* * *

Ulaşım

Yeşilköy Havalimanı’nın yanında olması sayesinde, dış ülkelerden ve Türkiye’nin diğer illerinden gelen ziyaretçi, katılımcı ve konuklar İstanbul’un yoğun trafiğine girmeden CNR EXPO’ya iki dakikada ulaşabiliyor.

Şehir merkezi ve havalimanına rahat ve hızlı bağlantı sağlayan metro hattı da çok önemli bir yenilik olarak fuarlara yüzbinlerce kişinin hızla ve en kolay biçimde ulaşmasını sağlıyor.

* Aksaray - Havaalanı Metro ile "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" durağında inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

* Deniz otobüsü ile BAKIRKÖY'e gelip oradan Metro ile CNR EXPO'ya ulaşabilirsiniz.

* İETT ile AKSARAY oradan da Metro ile CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

* Tramvay ile AKSARAY oradan da Metro ile CNR EXPO'ya ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3858
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı