"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli siyam ikizleri yan yana defnedildi

16 Ocak 2016, Cumartesi 15:36
Irak'ın Musul kentinde IŞİD saldırısından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Gaziantep'in İslahiye İlçesi’ndeki çadır kente yerleşen Türkmen ailenin 10 gün önce siyam ikizi olarak dünyaya gelen ancak hayata tutunamayan erkek bebekleri yan yana toprağa verildi.

Musul'da yaşayan Esme Şıhla ve Ersed Biçare çifti, geçen yıl IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığındı. İslahiye'de bulunan ve yoğun olarak Suriye'den gelen sığınmacıların barındığı çadır kente yerleştirilen Esme Şıhla, 10 gün önce götürüldüğü hastanede doğum yaptı ve siyam ikizi erkek bebekleri dünyaya geldi. Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde doktorların çabasına rağmen siyam bebekler, birkaç saat arayla öldü.

Ölümleri ile ailesini yasa boğan bebekler, bugün kılınan cenaze namazının ardından İslahiye Mezarlığı'na yan yana kazılan mezarlara defnedildi. Kendisi gibi IŞİD tehdidinden kaçarak çadır kentte barınan Irak Türkmenlerinin teselli ettiği baba Ersed Biçare, "Yaşasalar isimlerini Ali ve Muhammed koyacaktık" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı