"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tatlıtuğ: Popülerlik ya da para mutluluk getirmiyor

28 Nisan 2015, Salı 12:34
Oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ, “Para mutluluk getirmiyor, her şeyi bırakıp gidebilirim.” dedi.

GQ Türkiye dergisine röportaj veren oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ, paranın mutluluk getirmediğini ifade etti.

Doyumsuz olmadığını belirten Tatlıtuğ, “Çok azla yetinebilirim. Ormanda üç-dört arkadaşımla vakit geçirmek, atımın üzerinde dörtnala koşmak benim için dünyadaki en büyük mutluluk şu an. Popülerlik ya da para insana mutluluk getirmiyor. Bırakmam gereken yerde her şeyi bırakıp gidebilirim.” dedi.

Huzur ve mutluluğun, yakışıklılık ve parayla eşdeğer olmadığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, “Allah’a şükür sağlıklıyım, çok mutluyum. Ama huzurum ve mutluluğum ne yakışıklılığımla, ne kazandığım parayla eşdeğer. İç motivasyon, iç huzur, parayla ya da güzel olmakla gelmiyor. Aile bağların güçlüyse, bir bütünsen onlarla, için huzurluysa o zaman zenginsin, o zaman tamsın bu hayatta.” şeklinde konuştu.

NTV

Okunma Sayısı: 3310
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı