"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TEM'de 'bomba yüklü otomobil' alarmı

01 Nisan 2016, Cuma 11:56
Düzce'de içinde 5 kişi bulunan otomobil, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle TEM'de durduruldu.

Yol ulaşıma kapatılarak bomba imha uzmanının, yaptığı aramada araçta bombaya rastlanmadı.

İstanbul'dan Ankara yönüne giden 02 ZA 772 plakalı beyaz renkli otomobilde bomba olabileceği ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Otomobil, TEM'in Düzce Gölyaka İlçesi mevkiinde durduruldu. Hepsi de erkek olan 5 kişi araçtan indirildi. Önce İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, ardından da bomba imha uzmanı otomobilde bomba araması yaptı. Bomba imha uzmanının arama yapması sırasında TEM'in Ankara yönü yarım saat ulaşıma kapatıldı. Araçta yapılan aramalarda bomba ya da başka bir suç unsuruna rastlanmadı. İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir de gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

Otomobil, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı bahçesine çekildi. Araçtakilerden A.T, M.G, R.D ve M.E.K'nin, yanlarındaki O.D.'yi kaçırdıkları yönünde de ihbar yapılması üzerine 5 kişi jandarmaya götürüldü. Kaçırma ihbarının da asılsız çıkması üzerine 5 kişi teslim edilen otomobilleriyle yollarına devam etti.

DHA

Etiketler: düzce, bomba
Okunma Sayısı: 818
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı