"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teşekkürler... Bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız...

22 Şubat 2020, Cumartesi 00:52
Risale-i Nur'un medyadaki dili olarak yayın hayatımızdaki yarım asrımızı geride bırakıp ikinci 50 yılımıza girdiğimiz 51. kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle, vefakâr okurlarımız başta olmak üzere, coşkumuzu paylaşan herkese şükranlarımızı sunuyor; tavizsiz istikrar çizgisinde daha nice 50 yıllara erişmeyi diliyoruz.

Bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız

21 Şubat 1970’de ilk sayısı yayınlanan gazetemizin 51’inci kuruluş yılı vesilesiyle bir araya gelen personelimiz “Nice başarılı yıllara” temennisinde bulundu.

Programda kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Sabahattin Boyacı, “Yeni Asya ihlâs demek, sebat demek ve sadakat demektir. Bu gazete Zübeyir Gündüzalp Ağabeyin gayreti ile Risâle-i Nur’un medyadaki dili olma niyetiyle yayın hayatına başlamıştır. Şanlı bir 50 yıl geride kaldı. Bu hizmeti bugünlere getirenlere binler teşekkür ediyoruz. Ve bundan sonra da bu bayrağı daha ileri taşıyacak olan sizlere de şükranlarımızı sunuyoruz. Başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi.

Personelimizin bir araya geldiği programda Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Yargı ile 50 yıllık Yeni Asya okuyucusu Şeref Çetintaş da hazır bulundu.

Fotoğraflar: Erhan Akkaya

 

Okunma Sayısı: 1295
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı