"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY uçağına havada bomba ihbarı

13 Ağustos 2015, Perşembe 20:15
THY’nin Oslo-İstanbul seferini yapan uçağı Yeşilköy Havalimanı'na inmeye kısa bir süre kala telefonla arayan bir kişi bomba ihbarı yaptı.

Güvenli şekilde indirilen uçağın kabin görevlileri ile 88 yolcu üst aramasından geçirildi. İndirilen bagajlarda da aramalar yapılan uçak, bomba araması için güvenli park alanına çekildi.

THY’nin Oslo-İstanbul seferini yapan uçağı havadayken bomba ihbarı yapıldı. Türk Hava Yolları’nın Oslo-İstanbul seferini yapan TK1752 sefer sayılı ve 88 yolculu uçağı 15.10'da Oslo'dan havalandı. Uçak henüz havadayken, Yeşilköy Havalimanı Santrali’ne kimliği belirsiz bir kişi tarafından telefonla bomba ihbarı yapıldı. Havalimanı kule yetkilileri, TC-JMH kuyruk tescilli Airbus A321 tipi uçağın kaptanına durumu bildirdi. Uçağın kaptanı acil durum çağrısı yaparak, iniş önceliği istedi. Öncelik alan pilot uçağı saat 17:20’de Yeşilköy Havalimanı’na sorunsuz indirdi.

Pistte alınan güvenlik tedbirlerinin ardından yolcular uçaktan tahliye edilerek Dış hatlar terminalinde aranmak üzere ayrı bir bölüme alındı. Önce kabin görevlileri, ardından da yolcular, güvenlik aramasından geçirildi. Uçak, bomba araması için apronda güvenli bir bölgeye çekildi. Havalimanı polisi ve bomba uzmanları uçakta detaylı arama yaptı. Emniyet güçleri asılsız ihbarı yapanlar hakkında soruşturma başlattı.

Etiketler: thy, bomba ihbarı, panik, alarm
Okunma Sayısı: 1572
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı