"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tüm camilerde Filistinliler için dua

31 Mayıs 2024, Cuma 22:28
Cuma günü sabah namazında tüm camilerde Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinliler ve şehitler için dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ali Erbaş, sosyal medya hesabından “Filistin’e destek, Gazze’ye dua” paylaşımında bulundu. Erbaş, paylaşımında, “Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinli kardeşlerimiz ve vatan müdafaasında şehadete kavuşan aziz şehitlerimiz için 31 Mayıs Cuma günü sabah namazında tüm camilerimizde dua edeceğiz.” ifadesini kullandı.

 

Okunma Sayısı: 806
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Demokrat

    1.6.2024 10:53:14

    Ya rabbi senin verdiğin hayatları katledenleri,onlara her türlü yardım ve destek verenleri kahhar isminle kahreyle. Bu vahşeti yapan devletin idarecilerin destek veren tüm ülkelerin idareci,siyasetçilerimiz kahreyle. Bu canilere malzeme gönderen,masumiyet arkasına saklanıp şahsi çıkarlar uğruna her türlü mal,malzeme,bomba mühimmatı ve uçak yakıtı,akaryakıt satan,taşıyan, aracılık edenlerde kahreyle.Amin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı