"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜSİAD'dan ''soykırım'' açıklaması

03 Haziran 2016, Cuma 13:36
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Cansen Başaran-Symes, Alman Parlamentosu'nun dün onayladığı “Ermeni Soykırımı Tasarısı" na ilişkin olarak, tarihsel olayların siyasi gündemi istismar etmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Sabancı Üniversitesi'nin, Akbank'ın kurucu sponsorluğunda hayata geçirdiği, Finansal Mükemmeliyet Merkezi'nin (Center of Excellence in Finance - CEF) ilk yıllık konferansında konuşan Başaran-Symes, “Tarihsel olayların aslında siyasi gündemi istismar etmesine izin vermemeliyiz diye düşünüyorum" dedi. Symes konuşmasının devamında "Aksi takdirde 21'nci yüzyılın sorunlarını çözmek yerine, daha da derinleştiririz" dedi

DHA

Okunma Sayısı: 1518
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı