"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Victorinox Swiss Army akıllı saat üretecek

10 Mart 2016, Perşembe 11:01
İsviçreli Victorinox Swiss Army, son yıllarda büyük bir yükseliş gösteren giyilebilir teknoloji pazarına Acer işbirliği ile adım atıyor.

Victorinox Swiss Army’nin, dünyaca ünlü bilgisayar üreticisi Acer ile yaptığı ortaklık sonucunda pazara çıkacak olan yeni model, klasik saate entegre olarak mevcut tasarımın fonksiyonlarını artıracak bir konsept üzerinde yoğunlaşıyor

I.N.O.X. serisi ile dayanıklı saatin tanımını yeniden yapan Victorinox Swiss Army, dünyanın en iyi ilk beş bilgisayar firmasından biri olan ACER ile akıllı saat pazarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Mevcut tasarımına ek olarak geliştirilen ‘smart touch’ özellikli dijital ekran sayesinde fonksiyonelliği artan Victorinox Swiss Army I.N.O.X.’un akıllı saat ve fitness özellikleri sergilenecek.

Telefona gelen çağrıları saatin ekranında görebileceğiniz yeni I.N.O.X. serisi, kronometre ve dijital alarm gibi özelliklerinin yanında fitness fonksiyonu ile de sağlık koçunuz olacak. Saat tutkunlarına yeni modeli ile benzersiz bir deneyim yaşatacak olan Victorinox Swiss Army, tamamen kişiye özel, eğlenceli ve akıllı.

Dayanıklılık odaklı geliştirilip üretilen I.N.O.X.’un teknoloji ile harmanlanacak bu yeni yüzü de düşmeye, suya ve şoka dayanıklı bir yapıda olacak. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1291
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı