"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya okuyucularından 52. yıl mesajları

27 Şubat 2021, Cumartesi 20:15
Gazetemizin okurlarıyla Yeni Asya Gazetesi’nin 52. Yıl kuruluşu münasebetiyle, çekimleri EuroNur.TV tarafından yapılan, 2 bölümden oluşan program tertip edildi. Birinci bölümü dün gerçekleşen programın 2. bölümü bugün saat 17:00'de (TR) - 15:00 (Avrupa) yeniasya.com.tr'den, EuroNur TV'den ve YouTube kanalımızdan takip edildi.

2. Bölüm : 27.02.2021 saat (TR) 17:00 – (AVRUPA) 15:00

Program www.euronur.tv ve www.yeniasya.com.tr ve Risale TV - EuroNur TV - Yeni Asya TV YouTube kanalı üzerinden yayınlanacaktır.

Yeni Asya okuyucularından 52. yıl mesajları (2. Bölüm)

Detaylı bilgiler için euronur.tv/etkinlik takvimini inceleyebilirsiniz.

***

Yeni Asya okuyucularından 52. yıl mesajları (1. Bölüm)

Dün (26.02.2021) gerçekleştirilmiş olan 1. Bölümü izlemek için tıklayınız:

Etiketler: yeni asya, euronur
Okunma Sayısı: 4749
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı