"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acılarımız üzerinden siyasi şov yapılmasın

20 Şubat 2021, Cumartesi
SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 14 Şubatta Gara Bölgesine yapılan operasyon sonucunda Terör örgütü PKK’nın 6 yıldır rehin tuttuğu 13 askerimizi vahşice katlettiğini belirterek, “Böyle zamanlarda siyasî polemiklerin içerisine girmeyi doğru bulmuyoruz. Acılarımız üzerinden siyasî şov yapılmasını üzüntüyle karşılıyoruz ve bunları reddediyoruz. Devlet yönetmek başka, şov yapmak başkadır. Bu iktidar devlet yönetmiyor, algıları yönetmek için şov yapıyor, hamaset yapıyor. Beceriksizliğinizin üzerini şov yaparak örtemezsiniz” dedi.

Yaptığı basın toplantısında, “6 yıldır askerlerimiz Terör örgütünün elindeyken ne yaptınız, çıkın bunun hesabını verin. Askerlerimiz PKK’nın elindeyken Bu iktidar Terör örgütü lideri Öcalanın mektubunu televizyonlarda okuttu. Askerlerimiz PKK’nın elindeyken Bu iktidar kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkardı. Yazıklar Olsun” diye konuşan Karaduman şunları söyledi: “Devlet ciddiyeti aslında böyle zamanlarda çok daha değerli hale geliyor. Bu acı hepimizin acısıdır, yanlış yaptınız, bari bu acı üzerinden hamaset yapmayı bırakın, insanların acısına saygı duyun. Ne yazık ki artık ciddiyetten iyice uzaklaşıldığını üzülerek görüyoruz.” 

Ankara - Recep Gören 

Okunma Sayısı: 4586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı