"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP inandırıcılığını kaybetti

12 Ocak 2021, Salı 17:00
Saadet Partisi Genel Sekreteri Mesut Doğan, RS FM’de Ali Çağatay’la Seyir Hali programında gündemi değerlendirdi.

AKP’nin yönetme konusunda ciddî bir kayba uğradığını ve bu sebeple kendini güvende hissettirecek adımlar attığına işaret eden Doğan “Bilmek gerekiyor ki anketlerde sadece iktidar partisinin oy kaybettiğine dair fotoğraflar görülmüyor. AK Parti millet nezdinde samimiyetini ve sahiciliğini, insanın nezdinde inandırıcılığını kaybetti. Bugünden sonra da bunu toparlaması çok da mümkün görülmüyor. Bunu da çok iyi okuduğundan dolayı bugünden itibaren kendisini biraz daha güvende hissedeceği adımlar atma gayreti içerisinde. Daha seçime üç yıl kaldığı halde AK Parti ülkeyi yönetme hususunda ciddî bir kayba uğradı. İnsanlar nezdinde hatta AK Partililer nezdinde ciddî bir güvensizlik yaşıyor. Bu güvensizliği ortadan kaldırmak için bazı adımlar atmakla beraber iktidarını devam ettireceği adımlar atma gayreti içerisinde ama benim bu konuda şahsî kanaatim artık toparlaması mümkün olmaz” dedi.

Okunma Sayısı: 3283
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı