"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Sarayın günlük harcaması 2 trilyon lira

26 Mart 2019, Salı 17:51
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Martın sonu bahar, Yenimahalle iyi olacak, Ankara iyi olacak. Hepimizin inançlarının sorgulandığı bir dille, hepimizin ne olduğunun sorgulandığı bir dille seçim yapılırsa o dilin sahiplerine hayır çıkmaz” dedi.

Akşener, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar ile Yenimahalle ilçesindeki İvedik Caddesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Akşener, yaptığı konuşmada, partisinin kurulma sürecinde yaşadıkları sıkıntıları aşmalarında Yaşar’ın kendilerine destek verdiğini söyledi. Türkiye’nin ekonomik olarak zor günler yaşadığını ifade eden Akşener, gittiği her noktada bununla karşılaştığını anlattı. Meral Akşener, konuşmasını şöyle sürdürdü; “İş aramaktan vazgeçmiş gençlerimizi konuşmaya devam edeceğiz. Sarayın günlük harcaması 2 trilyon lira. İnsanların kafasına kafasına çay atıyor. Bu, reva mıdır? Bu, kul hakkıdır. Sandığa gidip kulağı çekeceksiniz. Ankara iyi olacak. Konuşmaların ardından Meral Akşener, partisinin seçim otobüsü ile Etimesgut ve Sincan ilçelerinde şehir turu atarak vatandaşları selâmladı.

AA

Etiketler: akşener, seçim
Okunma Sayısı: 1488
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı