"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli’den Yavaş’a adaylıktan çekil çağrısı

13 Mart 2019, Çarşamba 10:00
MHP lideri Devlet Bahçeli, ‘sahte senet’ iddialarıyla ilgili hakkında iddianame düzenlenen CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a ‘çekil’ çağrısı yaptı.

Kırıkkale mitingi öncesi gazetecilerle bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş’ın adaylıktan çekilmesi gerektiğini söyledi. Yavaş’a yöneltilen ‘sahte senetle tahsilat yapmaya kalkışmak’ suçlamasını yorumlayan Bahçeli, olayın ‘siyasi ve hukuki’ yönü bulunduğunu dile getirdi. Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın haberine göre Bahçeli, konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; “Hukukî süreç seçim gününe kadar veya sonrasına kadar devam edeceğe benziyor. Buraya müdahale etmek doğru değil. Ama bu gelişmelerin siyasî boyutu 19 gün tartışılacak. Böyle bir durum karşısında ne olacak? O kişinin, ‘Ben soruşturma sonucu alınıncaya kadar, siyasî olarak CHP’nin temsilinde hem şahsıma hem partime bir zarar vermemek, hem de mahalli idareler seçimlerini gölgeye düşürmemek için adaylıktan çekiliyorum’ demesi en ahlaki yoldur. Yani diyorum ki yavaş yavaş ayrıl.”

Etiketler: bahçeli, yavaş
Okunma Sayısı: 623
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı