"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Bozdağ: Fiilî başkanlık var

13 Ekim 2016, Perşembe 16:44
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin başkanlık sistemiyle ilgili konuşmalarını değerlendiren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, fiilî bir başkanlığın zaten olduğunu belirterek, “Konu TBMM’ye taşınmalı” dedi.

Bahçeli’nin fikirlerini önemsediğini belirten Bozdağ, şu ifadeleri kullandı: “Bahçeli’nin sözlerinden sonra Türk siyasetine bu konuyu ele almak ve gereğini yapmak düşüyor. CHP farklı düşünüyor, öbürleri farklı düşünüyor. Siz farklı düşündüğünüzde durum değişiyor mu? Fiilî başkanlık durumu yok mu? İstediğiniz kadar yok deyin, var. Siyasî partilerimiz bu konuyu Meclise getirmeli, konuşmalı, tartışmalı Meclisimiz 330’un üzerinde çoğunlukla kabul ettiğinde de halkımıza hep beraber biz bunu sormalıyız.”

Okunma Sayısı: 1394
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatıma

    14.10.2016 18:57:03

    Doğru aslında mevcut yönetimde başkanlık var başbakan devre dışı cumhurundan alması gereken talimatı cumhurbaşkanından alıyor. Dolayısıyla dolaylı bir başkanlık söz konusu. Davutoğlu'nu niye gönderdiler her istediklerini yerine getirilmiyor diye emirlerine amade olacak düşük profilli bir başkanı lazımdı,oldu.

  • yusuf

    13.10.2016 17:40:16

    Baş olmak başa beladır;bütün ağrılar başa vurur. Bir gün olur ,Bir mahkeme-i kübra kurulur. Kadiri mutlak tarafından her şey iğneden ipliğe sorulur. İşte o zaman haklı haksız yerini bulur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı