"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Biz ülkeyi berbat ettik’ demek istiyor

16 Eylül 2020, Çarşamba 17:00
İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, AYM Başkanı Zühtü Aslan’a yönelik “Madem özgür bir ülkeyiz, işe bisikletle git gel bakalım” diyerek yaptığı eleştiriye tepki gösterdi.

Ağıralioğlu şunları söyledi: “Türk devleti böyle bir üslûpla yönetilemez. Sokak çetelerinin kullandığı bir dil, böyle ifadelerle yönetilen devletin Türk devleti olması bizi mahcup etmiştir. Cumhurbaşkanı hatırı sayılır korumalarla geziyor. İktidara geldiklerinde ‘memleketin her bir tarafına insanların huzurla gidebildikleri bir ülke’ vadetmişlerdi. Geldiğimiz durumda devletin bakanı Anayasa Mahkemesi Başkanı’na ‘hadi bisikletle gez, ben de gezerim’ diyor. Kamu düzenini sağlamakla görevli bir bakanın, yargının en üst düzeydeki başkanına bu dille konuşması dünyanın hiçbir medeni ülkesinde makul görülmez. 18 yıldır iktidarda olan hükümetin bir bakanının, ‘Bisikletle gezebiliyorsan, hadi gez’ demesi, ‘Biz ülkeyi berbat ettik’ demektir. Türk devleti böyle bir üslupla yönetilemez. Şimdi bisiklet savaşları başladı. Şu devletin haline, ciddiyetsizliğe bakın.”

AA

Okunma Sayısı: 3526
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fahri

    27.9.2020 12:11:27

    Ben Almanya'dan doksanli yillarda izine geldiğim zaman, yolda korku ilen yolculuk yapiyorduk acaba nerede yolumuzu kesecekler diye duşununiyorduk, çok şükür şimdi oyle birşey kalmadi. Sayin Bakanin dediği çok doğrudur çunkü, bugün Dunyada hiç bir ülkede korumasiz gezen yok bildiğimkadar, tabiki bizim kuçuk bir İl kadar nufusu olan ülkeler deyil, bugün bazi mühalefet kisimlari yapabildiği kadar, acaba nasıl suikast yapabılırız diye dusünüyor, çünkü Dunya artik biribirlerini çekemiyor, bu görduğumuz Teroristleri besleyen Diş Ülkeler var ve açik açiğe besliyor. Onun için bugün misal olarak bir köy mühtari dahi yalniz gezmeyi terci etmiyor, onun için Sayin Bakanin dediğine yüzde bin katiliyorum. Saygilar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı