"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bize oy vermediniz, hizmet alamadınız

04 Şubat 2024, Pazar 17:00
6 Şubat depremlerinde en büyük yıkımı alan Hatay’a, depremin yıl dönümü öncesi giden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında mevcut başkan ve CHP’den yeniden aday olan Lütfü Savaş yönetimi ile CHP’li yönetimlere isim vermeden yüklendi, Hataylılara seçim öncesi adeta gözdağı verdi.

Erdoğan, kentin AKP yönteminde olması gerektiği sinyali vererek, “Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz. Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı” dedi. LDP eski Genel Başkanı Cem Toker, Erdoğan’ın bu sözlerine; “Cumhuriyet tarihimizde hiçbir Başbakan, hiçbir Cumhurbaşkanı, hiçbir siyasetçi, ülkenin hiçbir yerinde böyle ‘bana ve partime oy vermezseniz, hizmet filan beklemeyin’ anlamında bir konuşma asla yapmamıştı!” diyerek tepki gösterdi.

Okunma Sayısı: 11402
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    5.2.2024 09:20:02

    Bu da bir başka SON NOKTA olsa gerek! Tarih unutmaz, beşer ise nisyan ile maluldür!..

  • S.topuz

    5.2.2024 06:47:26

    Cenabu Allah c.c yeri ve zamanı geldiğinde, Lâl olanları, çakıl taşlarını, kuru hurma direğini, Ceylanı ve Kurtları ve Kuşları da konuşturuyor! Hatta ölüleri bile! Demek ki bu böyle olması icab ediyor, hangi sebeple olursa olsun, fark etmez. Oluyor mu? Oluyor, hemde bal gibi oluyor. Ona bak sen. Üstelik seçime ramak gala. Yaaa!

  • Hüseyin İlhan

    5.2.2024 03:21:40

    Kısa ve net.Ben istediğim gibi kaynak aktarır istemz isem haklhakkı olanda olsa velevki adaletsilik yapmsada,hak-hukuk tanımasamda vermem yahu diyor.Çünkü devlet ülke oonun çiftliğ imiş mantığına sahip. Bu mantık ve anlauyışta olan kişi akıl-ruh sağlığı raporu almadan esasen vazife yapamaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı