"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP ve İYİ Parti ittifakta anlaştı

12 Aralık 2018, Çarşamba 19:41
CHP ve İYİ Parti’nin yerel seçimde ittifak konusunda anlaştığı belirtildi.

CNN Türk’ten Ünal Kaya’nın haberine göre İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’da İYİ Parti, CHP’yi destekleyecek. Mersin’de ise 2 partinin aday çıkartacağı öğrenildi.

Belediyelerin CHP’de olduğu Tekirdağ, Aydın, Muğla ve Hatay’da da İYİ Parti, CHP’yi destekleyecek.

Anlaşma sağlanan ve henüz isimleri öğrenilemeyen diğer illerde ise CHP, İYİ Parti adaylarını destekleyecek. Bu iller arasında Denizli, Kocaeli, Samsun, Trabzon ve Ordu’nun olduğu öne sürüldü.

İttifakta anlaşma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in saat: 20.00'de CHP Genel Merkezi'nde görüşeceği öğrenildi. 

Öte yandan iki partinin ittifakta anlaştığı öğrenildi. Heyetlerin görüşmesinde Ankara, İstanbul ve İzmir adayının CHP'li olması kararına varıldı. Antalya ve Adana'da CHP'nin adayı ittifakı temsil edecek.

Etiketler: İttifak
Okunma Sayısı: 2160
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı