"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhur İttifakını mutfak yıkacak

30 Ocak 2019, Çarşamba 00:42
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu ittifakı mutfak yıkacak mutfak. Ankara, İzmir, İstanbul’u kaybedecekler. Ertesi gün Erdoğan ne diyecek. Halkımın verdiği mesajı aldım diyecek” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileri ile buluştu. Toplantıda sorulara cevap veren Akşener, “(Cumhur İttifakı) Bu ittifakı mutfak yıkacak mutfak” dedi.

Hayat pahalılığı ve zamlarla iligili bir soruya Akşener, “İddia ediyorum İstanbul’u da Ankarayı’da kaybedecekler. Bu ittifakı mutfak yıkacak mutfak. Ankara, İzmir, İstanbul’u kaybedecekler. Ertesi gün Erdoğan ne diyecek. Halkımın verdiği mesajı aldım diyecek. Bakanları değiştirecek olacak bitecek” diye karşılık veren Akşener, “Önce soğan depoları basıldı şimdi de anlıyorum ki marketler suçlu. Doğalgaz elektrik paraları yüzde 10 indi ama halen cepler yanıyor. Milletimizin elinde ders verme, uyarma imkânı var. Bunu da değerlendireceklerini düşünüyorum. Milletimiz kullanılan dilden bıktı, artık huzur istiyor. Kutuplaşmanın Türkiye’ye bir faydası olmadığı gibi büyük zararları var. Millet yoruldu” dedi.

Mahalli seçimlerin beka ile ne ilgisi var?

Seçimlerin Türkiye’nin bekasıyla alakasını anlam veremediğini söyleyen Meral Akşener “Elbet de Türkiye çevresiyle ilgili teyakkuzda olması gereken bir ülke. Bunun yolu çok iyi bir dış politikadır. Çok iyi bir güçlü ordunun olmasıdır. Ordu ile davalar söz konusu olduğunda savcı olmamak gerekir. Varsa yanlışlıklar davul zurna ile açıklanmaması gerekir. Zekeriya Öz’ü hatırladınız mı? Buna bravo dememek gerekir Türkiye’nin iyi bir ekonomisinin olması lazımdır. Buna karşılık sen hainsin sen değilsin, diye parmak sallarsanız iyi yetişmiş gençler alır çoluğunu çocuğunu gider. Ben sayın Erdoğan’ın beka ile çok bir şey söylediğini görmedim. Genellikle sayın Bahçeli söylüyor. İnsanları germeden bir dilin oluşturulması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Haber: Mehmet Kara

[email protected]

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 2133
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı