"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirel 28 Şubat’ta darbeyi önlemeye çalıştı

29 Haziran 2020, Pazartesi 22:59

Bülent Arınç’a rahmetli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkında, “28 Şubat’ta askerin darbe yapmasını engellemek için Erbakan hükümetini uzaklaştırmak için işbirliği yaptı. Benim gördüğüm bu. Herkes o şartlar altında - ki, o şartların ne olduğunu da söylemişim. Demirel’i makul bulabilir. Hatta meselâ 28 Şubat’la ilgili sonradan dâvâ açıldı. 12 Eylül referandumundan sonra, orada ben maalesef Şevket Kazan Bey’in ve bazı Refah partililerin müdahil olmadıklarını, şikâyetçi olmadıklarını gördüm. Demek ki 28 Şubat, Demirel’in mecburen yapmak zorunda kaldığı bir post modern darbeye dönüşmüş. Yani tanklar çıkarsa, -Genel Kurmay Başkanı da çok ağır konuşuyor-  asker yönetime el koyarsa benim başıma daha önce üç defa gelmiş olan şey bu defa dört olacak, dolayısıyla ‘silâhsız kuvvetlerle’ bu işi çözelim demiş olabilir” dedi.

İstanbul – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 3794
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı