"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasiye tecavüz

21 Haziran 2022, Salı 11:15
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Bir kolluk mensubunun DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na karşı sözlü ve fiziksel tavrı, demokrasiye tecavüzdür; bir demokratik hukuk devletinde kabul edilemez” dedi.

O polise suç duyurusu
Yeneroğlu: Irkçılığa müsaade etmeyelim

Bir emniyet amirinin DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu’na yönelik sarf ettiği sözlere tepki gösteren Uysal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “AKP, bir ‘parti devleti/devlet partisidir. Her gün bu hükmü teyit eden onlarca olay oluyor. Son olarak bir kolluk mensubunun DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na karşı sözlü ve fiziksel tavrı, demokrasiye tecavüzdür; bir demokratik hukuk devletinde kabul edilemez” değerlendirmesinde bulundu.

AKP’Lİ VEKİL DE TEPKİ GÖSTERDİ

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da yaşanan olaya tepki gösterek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün İstanbul’da bir milletvekilinin polise tokat atması gibi, bugün Ankara’da bir polisin milletvekiline parmak sallayarak üzerine yürümesi de asla kabul edilebilir değildir. Adaletin erdemi size değil başkasına yapılan haksızlığa karşı çıkmada tecelli bulur” ifadesini kullandı.

AHMET TERZİ - ANKARA

Okunma Sayısı: 1320
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    26.6.2022 14:17:37

    Bir devletin kamu düzeni vardır, bunu koruyanlara karşı kim olursa olsun karşı geliyorsa, bu demokrasiye tecavüz olamaz, aksine demokrasiye tecavüz edenler dokunulmazlıklara sığınarak kamu düzeni sağlanmasına karşı kötü örnek olarak onlar yapmış oluyor.

  • Hüseyin İlhan

    21.6.2022 13:56:35

    Demokrasiye,hak,hukuk ve adalete inanmayan,iki dudağı arasından çıkanı dahi bazen tanımayan,bilmeyen bir alil kafa maalesef milleti,memlekekti ve alemi islamı mahvediyor.

  • Hüseyin İlhan

    21.6.2022 11:25:20

    Yeneroğlu 'na yapılan terbiyesizlik emniyet mensubu kisvesi altında MAFYA TARZINI SEÇEN BİR EŞKİYA tarafından yapıldığı tüm hadisenin kayıtlarında gör lüyor.Bir devlet görevlisi milletin temsilcisine böyle densizliği yapamaz,yapanda devlet memuru olarak görülmez o şehir eşkiyası,kiralık tetikçidiir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı