"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O polise suç duyurusu

21 Haziran 2022, Salı
Ankara’da Somalilerin işlettiği bir dükkanın tabela açılışına müdahale eden polisle DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu arasında tartışma yaşandı.

Yeneroğlu: Irkçılığa müsaade etmeyelim

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Yeneroğlu’na “Senin gibi tiplerin ne olduğu belli, ahlâksız sensin lan” diyen polis amirinin uyarıldığını açıkladı. EGM, Yeneroğlu hakkında da görevi başındaki memura yönelik hakaret ve tehdit gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Cuma akşamı Ankara Kızılay’da yaşanan olayda, daha önce polis baskınlarıyla defalarca tabelası ve adı değişen Saab Cafe’nin yeni tabelasının açılış törenine polis müdahale etti. Bu sırada daha önce de Somalililerin sahibi olduğu işletmelerle ilgili baskıları TBMM gündemine taşıyan Yeneroğlu da açılıştaydı. Açılış öncesi sokakta çeşitli güvenlik önlemleri alan polis tabelanın kaldırılmasını isteyince Yeneroğlu, polisin bu isteğinin hukuksuz olduğunu savunarak karşı çıktı.

Yeneroğlu’nun itirazı üzere emniyet amiri olduğunu söyleyen bir polisle sözkonusu sözlü tartışma yaşandı. Emniyet amiri, Yenereoğlu’nun sosyal medya hesabında paylaştığı videoda “Senin gibi tiplerin ne olduğu belli, ahlâksız sensin lan, adam gibi konuş, milletvekiliymiş...” derken görüldü.

Okunma Sayısı: 1363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Umut

    21.6.2022 23:07:32

    Amir paylaşımla ayıp etmiş.

  • Halil

    21.6.2022 16:19:47

    Sayın Süleyman soylu. Bu emniyet mensubu sizi temsil ediyor mu? Arkadaş Sanki memleketin sahibi edasında. 15 temmuzda milleti koruyan Değerli emniyet yetkilisi ve mensupları da bu arkadaşın tavrından rahatsızdır eminim.Onlara da laf getiriyor. .Yetkileri alınmalı

  • Hüseyin İlhan

    21.6.2022 11:27:29

    Memur tipinden ziyade hal,hareket,söz ve davranışları ile KÖPRÜ ALTI KABADAYISI ve ŞEHİR EŞKİYASI hali var şahısta.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı