"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal: Din, hiç bu kadar istismar edilmemişti

23 Ocak 2022, Pazar
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “İslam dinine AKP’den daha büyük zarar vereni, istismar edeni, yağmalayanı bu memlekete gelmedi!” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “İslâm dinine AKP’den daha büyük zarar vereni, istismar edeni, yağmalayanı bu memlekete gelmedi! Kirli paraları sıfırlayanlar, 50 bin dolarlık çanta ile gezenler, her gün hukuksuzluk icat edenler bize din de öğretemez, ahlâk da satamaz!” dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Uysal, herkesin yanlışta yarıştığını belirterek, “Özellikle de sorumluluk sahibi olan AKP Genel Başkanı ve yetkilileri! Sezen Aksu’ya eleştirelim de camiyi siper alanı yapıp ‘dil koparma’ sözü de nedir Allah aşkına! Bilesiniz ki yolsuzluk, usûlsüzlük ve kötü yönetiminizi ‘ne tekke temizler ne Mekke!’ Kur’ân, âyet, din, peygamberlerimiz hususunda samimî olsa AKP/Erdoğan ve şürekası, ‘Bakara, makara’, ‘Google’a bakıp âyet sallıyorum Cuma günleri’ diyen suç ortağınız Egemen Bağış gibi bir zübüğün tehditleri neticesinde büyükelçi atamazdınız! Bu zûl AKP’ye yeter de artar bile!” dedi.

AKP’NİN HİÇBİR KUTSALI YOK 

AKP’nin bütün iddialarının ile sınandığını ve kaybettiğini söyleyen Uysal şunları söyledi: “AKP’nin hiçbir kutsalı yok; tek kutsalları iktidarları! Ölçüleri ve kutsalları olsa bir trans sanatçı Ramazan’da iftar sofralarında en baş köşede yerini almazdı! ‘Yetmez, ama Evetçiler’ bugün AKP iktidarını destekliyor olsa Sezen Aksu’yu da görmezlerdi! Şimdi AKP, iktidarını sürdürebilmek için ‘kutsallarımıza saldırılıyor’ diye provokatif yarılmalara ihtiyaç duyuyor! “

RECEP GÖREN - ANKARA

Okunma Sayısı: 1228
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı