"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dönem uzlaşma dönemidir

25 Ağustos 2019, Pazar 09:00
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Rize İl Başkanlığı’nın düzenlediği yemekte konuştu.

Erdoğan, “Rize, daha önceki tüm seçimlerde olduğu gibi yine bizi yalnız bırakmadı. Belediye Başkanlığında yüzde 74 gibi rekor bir oyla Rizeli kardeşlerim bir kez daha iradesine, geleceğine, şehrine sahip çıktı. Ahde vefaları, kadirşinaslıkları için her bir Rizeli hemşehrime buradan teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.   

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gezi olaylarından itibaren ardı ardına yaşadığımız hadiseler, Türkiye’yi ve Türk milletini bekleyen tehlikeleri ortaya koymuştur. Ülkemiz Suriye’den Irak’a, Ege’den Akdeniz’e, terörden enerjiye kadar iç ve dış politikada siyasî tarihinin en kritik mücadelelerini vermektedir. Sorumluluk sahibi hiç kimse bu tehditler karşısında kayıtsız kalamaz. Böyle bir dönemde hiç kimse kendi çıkarlarını, milletin maslahatının önüne koyamaz. Böyle bir dönemde hiç kimse kendi ikbali, kendi siyasî hırsı için memleketin geleceğini ateşe atamaz. Dönem fedakârlık dönemidir, uzlaşma dönemidir, basiret ve ferasetle  davranma dönemidir. Dönem siyasî ayrılıkları bir tarafa bırakarak asgari müşterekler etrafında bir araya gelme dönemidir.”    

AA

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 570
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı