"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dönmemeleri devlet skandalı

21 Nisan 2021, Çarşamba
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Belediyelerinin gri pasaport kullanarak vatandaşları Almanya’ya göndermesi ve geri gelmemeleri hakkında Twitter hesabından açıklamada bulunarak, “Gidenlerin dönmemesi meselesi tam bir devlet skandalı!” dedi.

Gültekin Uysal şunları söyledi: “Kimi Belediyeler aracılığıyla yurtdışına gidenlerin dönmemesi meselesi tam bir devlet skandalı! AKP, bu skandalı partizanlık bağnazlığından öte bir ciddiyetle ele almaz ve hukuk da gereğini yapmazsa, TC Devleti’nin itibarını derinden zedeler; 83 milyon şüpheli muamelesi görür!”

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 5039
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    21.4.2021 06:59:52

    Muhtelif basında AKP li belediye başkanlarının çeşitli kültürel faaliyet adı altında gri pasaport ile binlerce kişinin yurt dışına gidip-dönmemesine aracılık ettiği ortaya çıkarıldı.Muhlaefet bunu ısrarla dile getirince savunmalarını yapan AKP li bel.başkanları bu sırada bunu neden yaptıklarınıda itiraf ettiler.İşte bu itiraflarda belediyelerinin sınırları dışından olanalra dahi gri pasaport verdikleri,aynı yöntemi birden fazla kullandıklarını beyan ettiler.Önüne gelene gri pasaport verme hele hele ilçe sınırları dışından olanalrada verilmesi bunun planlı ve belli amaca yönelik olduğu net.Amma SOYLU efendi yine ıvırıp-kıvırdı olayı muhalefet belediyelerine getirdi..Biliyoruzki pasaport vermede İÇİŞLERİ BAKANLIĞI yetki alanındadır.Yani SOYLU neyi,kimden gözden kaçırmak istiyor.tıpkı maçka DAKİ VİLLA OTELİNİ HANGİ hakla yaptığı gibi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı