"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dört parti toplanıyor: Uzlaşı arayışı başladı

12 Temmuz 2016, Salı 19:45
Meclis İç Tüzüğü’nün değiştirilmesi konusunda TBMM’de ilk adım atıldı.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Meclis’te bir araya geldi.

Toplantıda AK Parti, Meclis İçtüzük değişikliği için muhalefet partilerine "Uzlaşılamayan maddeleri yeniden görüşelim" teklifi götürdü. Toplantıda Meclis’te yeniden bir İçtüzük Uzlaşı Komisyonu kurulması konusunda mutabakata varıldı. Dört partiden birer grup başkanvekilinin yer alacağı Komisyonun, ilk toplantısını yarın ya da perşembe günü yapması bekleniyor. Önceki dönemlerde de İç Tüzük değişikliği için komisyon kurulmuş ancak muhalefetin itirazları nedeniyle bazı maddelerde uzlaşı sağlanamamıştı. Yeni kurulan Komisyon uzlaşılamayan maddeler üzerinde çalışmalarını yürütecek. 

Okunma Sayısı: 2062
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı