"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlk sandıkta gidecek

13 Ekim 2021, Çarşamba 17:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün (13 Ekim) partisinin grup toplantısında konuştu.

Çözüm üretmenin birinci şartının dertleri bilmek olduğunu ifade eden Akşener, “Sarayın duvarlarına hapsolursanız, milletin ne derdi var, bilemezsiniz. Bilmediğiniz dertlere, derman da olamazsınız. İktidarın aksine biz; siyasetimizin merkezine, milletimizi koyduğumuz için, milletimizin dertlerini dinliyor ve çözümler üretiyoruz. Nitekim her hafta, Türkiye’nin önüne, yeni çözümler koymaya devam edeceğiz. Biz, ortaya vaat koymuyoruz; biz, çözüm üretiyoruz” diye konuştu. Akşener, güçlendirilmiş parlamenter sistemin de bir çözüm önerisi olduğunu söyledi. İlk seçimlerde iktidarın değişeceğini söyleyen Akşener, “Ortaklarınla sürdüğünüz sefaya son verip hizmet nasıl yapılırmış, ülke nasıl yönetilirmiş, cümle aleme göstermeye geliyoruz. Bu ucube sistemin devri artık bitti. Sıkı dur Sayın Erdoğan, başbakan geliyor. İlk sandıkta Sayın Erdoğan ve bu ucube sistemi gidecek. Milletimizden yetkiyi alacağız ve Türkiye iyileşecek” diye konuştu. 

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 1042
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    14.10.2021 10:48:41

    Alil kafada bunu çok iyi biliyorda uzatmaları daha ne kadar uzatabiliriz tezgahında.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı