"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Kanal İstanbul'un sonu geldi'

28 Kasım 2020, Cumartesi 21:55
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

İmamoğlu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kanal İstanbul projesinde sona gelindi. Uluslar arası ihaleye çıkacağız” açıklaması soruldu. İmamoğlu, “Açıklamayı yolda okudum. Çok net ifade edeyim ki; ‘son’ tanımı doğru. Kanal İstanbul’un sonu gelmiştir. Çünkü yapılmayacaktır” dedi. “Vatandaşımızın nezdinde de sonu gelmiştir, dünyanın itibarlı finans kuruluşlarının, itibarlı yapı firmalarının nezdinde de sonu gelmiş bir projedir” diyen İmamoğlu, “Biz, onun proje olarak sonunun gelmesini istiyoruz. Niçin? Çünkü İstanbul’un sonu gelmesin diye, İstanbul’un geleceği kurtulsun diye. Bu yöndeki faaliyetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Kanal İstanbul
Okunma Sayısı: 12170
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Feyzullah

    14.2.2021 09:49:11

    O kanal yapılacak imamcık sen baka dur öyle

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı